Hirdetés feladás

Szeretne hatékonyabban hirdetni? Ismertető: Eredményes hirdetés feladás

Kérjük, minden mezőt töltsön ki és ügyeljen arra, hogy a fontos információkat feltüntesse.

Külön szeretnénk arra is felhívni a figyelmét, hogy ügyeljen a helyesírásra és a szépen szerkesztett szövegre.

Feladás a megfelelő kategóriába:
Érdemes a lehető legpontosabban kiválasztani a hirdetés kategóriáját, mivel így könnyen megtalálják a hirdetését és több érdeklődő olvassa el!
FIGYELEM! A nem megfelelő kategóriába elhelyezett hirdetéseket, néha áthelyezzük a megfelelő kategóriába, de legtöbbször nem tudjuk elfogadni!
Hirdetés tárgya, címe:
Fontos a jó cím megválasztása. A leglényegesebb információkat kell tartalmaznia, de csak kulcsszavakban. Így például: Kiadó kis lakás, garzon Budapest
Hirdetés szövege:
Kérjük ügyeljen arra, hogy minden fontos információ szerepeljen itt a hirdetésben. Milyen az ideális hirdetés? Érdemes ismerni: az eredményes hirdetés.
Ne felejtse el az elérhetőségeit is feltüntetni! (Egyedül az e-mail címet ne írja ide, azt külön mezőben kell megadni.)
A szolgáltatás, termék, állás, stb. helye:
Határozza meg pontosan a meghirdetett dolog, például az ingatlan elhelyezkedését. Ha egész Magyarországra vonatkozó, azaz országos apróhirdetést, például állás hirdetést ad fel, akkor nem szükséges megyét, térséget, stb. kiválasztania. A külföldre feladott hirdetés külföldi, például németországi apróhirdető oldalakon fog automatikusan megjelenni, ha kiválasztja az Európa területén belül Németországot.
FIGYELEM! A nem megfelelő kategóriába elhelyezett hirdetéseket, néha áthelyezzük a megfelelő kategóriába, de legtöbbször nem tudjuk elfogadni!
Kép kiválasztása és feltöltése:
Több kép feltöltése is lehetséges. A feltöltés a kép kiválasztása után automatikusan megkezdődik. Ha feltöltötte a kívánt számú képet, kérjük, nevezze is el őket. Ez nagyon fontos, hiszen a képes (és kép leírásos) hirdetéseket mindig is többen olvassák!
Érvényességi idő:
Fontos, hogy a lejárat előtti hirdetést mindig meg lehet hosszabbítani (folyamatosan, végtelen sokáig). Ügyeljen arra, hogy akkora érvényességi időt válasszon, amennyi idő alatt a hirdetés biztosan eléri a célját.
E-mail cím:
Nagyon, nagyon fontos, hogy érvényes, gyakran használt e-mail címet adjon meg, hiszen a hirdetést meg kell majd erősítenie (az e-mail-ben küldött kód segítségével). Enélkül nem fog megjelenni a hirdetése! E-mail címét közvetlenül soha nem mutatjuk meg az oldalon, így a spam robotok grantáltan nem tudják majd begyűjteni.
E-mail cím mégegyszer:
Az elgépelés elkerülése miatt, kérjük, adja meg mégegyszer e-mail címét.
Ellenőrzőkód:
Kérjük, írdja be a képen látható betűket és számokat.
Ez olvashatatlan, újat kérek!

|   Hogyan működik Feladás.net?   |   Felhasználási feltételek   |   Adatvédelmi nyilatkozat   |   Médiaajánlat   |   Rólunk   |   Kapcsolat / Ügyfélszolgálat